رنگ نمای ساختمان | اجرا و فروش
قیمت رنگ نمای ساختمان
قیمت و تکنیکهای مورد نیاز برای اجرای نمای ساختمان به شرایط مختلفی بستگی دارد. این شرایط شامل نوع رنگ به کار رفته، متراژ، عملیات قبل از اجرا و ترمیم دیوار و مدت زمان مورد نیاز است. تا کارشناس به صورت دقیق مکان را مورد بررسی قرار دهد امکان بیان قیمت برای انجام دادن پروژه وجود نخواهد داشت. برای دریافت قیمت و مشاوره با شرکت تماس بگیرید.
رنگ نمای ساختمان چیست؟
مزیتهای رنگ نمای ساختمان
اجرای رنگ نمای ساختمان
برای رنگ کردن دیوار ساختمان باید چندین عامل را در نظر بگیریم. البته به غیر از عوامل شرایط و مراحل وجود دارد که باید همه آنها انجام شد. در واقع رعایت این شرایط فقط به منظور دریافت بازده ۱۰۰ درصدی از رنگ کردن نمای بیرونی است.
اول از همه باید این نکته را در نظر بگیرید که رنگ کردن نمای بیرونی ساختمان حتماً باید توسط متخصص انجام شد. دلیل آن هم خیلی واضح است؛ رنگ نمای بیرونی ساختمان را نمیتواند همینطوری روی دیوار اجرا کرد. ابتدا باید محیط زیرین یعنی دیوار آماده شود. در واقع اول باید شما سطوح زیر را با استفاده از سیمان صاف کرده و سپس اجازه دهید به طور کامل خشک شود. مرطوب بودن دیوار و رنگ کردن روی آن باعث پوسته شدن رنگ و خراب شدن آن میشود. بهتر است برای اجرا حدود ۲ تا ۳ روز صبر کنید تا سیمان به طور کامل خشک شود.
برای مکانهایی که دارای دیوارهای قدیمی هستند، باید ابتدا لایههای زیرین رنگ به طور کامل برداشته شود. علاوه بر این باید ترکها را به طور کامل بپوشانید. سپس اقدام به رنگ کردن نمای بیرونی ساختمان کرد.
بهترین زمان برای رنگ کردن نمای بیرونی ساختمان فصلهای تابستان و بهار است. در این فصلها آب و هوا در کل ایران تقریباً خشک بوده و رطوبت هوا به حداقل مقدار خود میرسد. از این رو اجرای رنگ نمای ساختمان سریعتر انجام شده و همین اینکه دیگر مشکل پوسته شده رنگ به وجود نمیآید.
مسئله دیگر در نظر گرفتن مکانی برای رنگ کردن ساختمان است. در واقع هر قسمت تکنیک مخصوص به خود را در رنگ نمای ساختمان دارد. برای مثال که برای رنگ کردن سطوح شیروانی بهتر است از رنگهای اکریلیک پایه آب استفاده شود. از آنجا که این روزها از سفال برای سطوح شیبدار در سقف استفاده میشود، برای همین بهترین رنگ نمای ساختمان برای چنین سطوحی رنگهای اکریلیک است.
در صورتی که پایه ریزی و اجرای رنگ نمای ساختمان به درستی انجام شود، حداقل بین ۱۰ تا ۱۵ سال این رنگ روی سطح باقی میماند. در این مدت هم هیچگونه پوسته پوسته رنگی به وجود نخواهد آمد.
انواع رنگ نمای ساختمان
رنگ اکریلیک
رزین اکریلیک
رنگ کنیتکس
یکی از محبوبترین رنگ نمای ساختمان است که این روزها در ترمیم بناهای تاریخی مورد استفاده قرار میگیرد. این نوع رنگ همانند رزین اکریلیک دارای دو نوع آب و روغنی است. به دلیل مقاومت و عمر بالا بیشتر در نمای بیرونی استفاده میشود.
رنگ روغنی
این رنگ روی سطوح فلزی خاص از جمله نرده در پنجره استفاده میشود. رنگ روغنی قدمت قدیمی داشته و تقریباً میتوان گفت در هر ستون فلزی چه نمایی بیرونی و چه نمای داخلی میتوان آن را به کار برد. از مهمترین ویژگیهای رنگ روغنی، مقاومت بالای آن در برابر رطوبت است.
رنگ استخری
رنگ اپوکسی
رنگ نانو
رنگ نانو نمای ساختمان این روزها به یک گزینه بسیار پرکاربرد تبدیل شده است. آبگریز و غبار گریز بودن رنگهای نانو باعث افزایش مقاومت آنها در برابر شرایط آب و هوایی میشود. در واقع باید گفت رنگ نانو مقاومت بسیار بالایی در برابر هر نوع شرایطی دارد.